Clubkas vullen met ValleiEnergie


Sportclubs en verenigingen spelen een grote rol in onze lokale gemeenschap. Ze bevorderen de saamhorigheid, het welzijn en de gezondheid. ValleiEnergie heeft een maatschappelijke doelstelling en wil de financiële voordelen van lokale opwekking van duurzame energie ook ten goede laten komen aan onze lokale gemeenschap.

Daarom biedt ValleiEnergie clubs in onze regio aan deel te nemen aan de actie "De clubkas vullen met ValleiEnergie".

De actie biedt wederzijds voordeel: je club krijgt jaarlijks een vergoeding voor elke klant die aangeeft lid te zijn van deze club en ValleiEnergie krijgt nieuwe klanten. Daarmee leveren beide partijen een bijdrage aan een duurzame toekomst.

Ben je betrokken bij een club of vereniging in onze regio? En kan de clubkas wel een extraatje gebruiken? Doe dan mee aan onze actie en attendeer de leden op de mogelijkheid om energieklant te worden bij ValleiEnergie. De club ontvangt €20,- per nieuwe klant die aangeeft dat hij/zij via de club energieklant is geworden. En de nieuwe klant geniet van lokaal opgewekte groene energie.

Met en dankzij onze leden en energieklanten, hebben we al mooie zonnecentrales kunnen aanleggen op zonnige daken in de buurt. Om nog meer te kunnen doen, willen we groeien. Daarom hopen we dat verenigingen hun leden willen attenderen op ValleiEnergie.

Meer weten over deze actie en de voorwaarden? Stuur een mail naar info@ValleiEnergie.nl en geef aan dat je meer wilt weten over: 'De clubkas vullen met ValleiEnergie.'

 

 

Zoeken

Nieuwsbrief ontvangen?

Klanten vertellen...

Masood Eslami woont sinds 1996 in Wageningen en is ondernemer. Hij is eigenaar van Chip Shop Computercenter en Food of Cultures aan de Churchillweg. Zowel zakelijk als privé heeft Masood gekozen voor ValleiEnergie omdat onze coöperatie lokaal werkt en 100% duurzame energie levert. Masood: "Op deze manier kan ik een bijdrage leveren aan een duurzame en betere wereld."

Masood Eslami
Naar alle klanten vertellen... »